Horsens har mange kulturelle perler, og også i naturen er der et væld af steder, der kan berige dig med oplevelser. Men selvom et udtryk siger, at man er mæt af indtryk, stiler det hverken sult eller tørst.

Gå på opdagelse i nogle af de mange specialforretninger i Horsens og omegn.

Er du på jagt efter en bøf af særlig god kvalitet eller måske en håndfuld lækre pølser til at smide på grillen, så kan de lokale slagtere levere kød i særklasse.

Bliver du i tvivl om, hvilken vin der går bedst sammen med den menu, du har strikket sammen, er der heldigvis masser af hjælp at hente i Horsens. Her er byens velassorterede vinhandlere klar til at finde den helt perfekte vin til din middag. Derudover kan de hjælpe dig på vej, hvis du mangler en cognac til kaffen eller en lille skarp til sejlturen.

Er det kaffe og chokolade, der frister dine smagsløg, så finder du også butikker i Horsens, der specialiserer sig i denne form for lækkerier.

Flyt naturen indenfor, og tag blomster og buketter i årstidens farver med hjem. Her kan du også finde nye planter til din have, når vinteren har sluppet taget, og du igen kan sætte en spade i jorden.

Det Lille Røgeri – Røget fisk og specialiteter
Ø-Butikken
Profil Art
Sdr. Vissing Torvehal – Delikatesser og brugskunst
Gårdbutik SOFI – Brugskunst og delikatesser
Vinoble Horsens – Vin, spiritus og delikatesser

Andre gårdbutikker og specialforretninger

  • Beringsslagteren
  • Blomstersmedjen
  • Holte vinlager
  • Midtjysk Blomstermarked
  • Mokka T
  • Tromborg Blomster