Gør et godt køb

Er du vild med at shoppe, så kom til Horsens!

Søndergade, Danmarks bredeste gågade, inviterer dig til en shoppeoplevelse af de helt store. Alene i bymidten er der over 150 butikker, hvor du kan shoppe løs og få din shoppelyst stillet.

Med så mange steder at handle opstår dog ét problem. Hvor skal du begynde?

VisitHorsens anbefaler

Her kan du shoppe

Når du tager på shopping i Horsens, kan du finde alt fra det nyeste modetøj, brugskunst i dansk design til legetøj, hobby & fritid, delikatesser, dagligvarer og meget, meget mere.

Læg ruten forbi, når du alligevel skal ud og køre, eller tag på en miniferie eller forlænget weekend med overnatning i Horsens, så du får det hele med.

I en tid hvor nethandlen stormer frem, satser Horsens på den fysiske butiks nærvær og den personlige købsoplevelse. Butikkerne er fænomenale til at give god service og inspirere til fyldte indkøbsposer.

Vil du gerne have alt samlet, når du shopper? Shoppingcentret bytorvHORSENS giver dig rig mulighed for både at shoppe, slippe ungerne fri i legelandet og deltage i et af centrets mange aktiviteter.

Bliver du sulten, bugner området ved Søndergade og Latinerkvarteret samt bytorvHORSENS af gode spisesteder, caféer og restauranter. Hvad enten du har smag for traditionel dansk mad eller mad fra hele verden, finder du det her.

Samtidig arrangerer CityHorsens ofte spændende, gratis arrangementer under åben himmel, som du kan opleve på Søndergade, mens du shopper.

Se også: Det sker i Horsens

Uden for Horsens midtby finder du også en masse spændende butikker. Besøg fx områdets skønne gårdbutikker, tag til dejlige Brædstrup eller måske til hyggelige Odder?

Lad dig bare friste. Velkommen til Horsens.

Shopping i Brædstrup

Efter en tur til Den Genfundne Bro er det nærliggende at besøge Brædstrup.

Her kan du slå dig løs i alt fra skønhedsprodukter, sko og modetøj til briller og blomster.

Er du i nærheden, når den årlige torvedag løber af stablen, er det bestemt et besøg værd. Torvedagen er et stort tilløbsstykke blandt shoppelystne, som gerne vil gøre en god handel.

Stil sulten under shoppeturen, eller find noget lækkert til kaffen – der venter også gode smagsoplevelser både i og nær Brædstrup. Besøg fx. gårdbutikken SOFI, Torvehallen og butikken ved Det Lille Røgeri.

Det Lille Røgeri – Røget fisk og specialiteter
Shopping i Brædstrup  – Brædstrup Handel & Erhverv
Bakkelandets Legetøj
Sdr. Vissing Torvehal – Delikatesser og brugskunst
Gårdbutik SOFI – Brugskunst og delikatesser
Water of Life – Passion for Spirits
Fru Skov

Hvor kan jeg parkere?

Der er mange muligheder for at parkere i det centrale Horsens. Nogle steder er betalingsparkering, mens andre har tidsrestriktioner.

Mangler du flere gode grunde til at tage på shopping i Brædstrup? Så vil du måske blive glad for at vide, at du ikke skal spekulere på parkering, når du shopper her. Det er nemlig gratis at parkere i hele Brædstrup by.