Sejl med cykelfærgen mellem Alrø-Snaptun

Gem til din tur

Sejl med den lille hyggelige cykelfærge over Horsens Fjord gennem hele sommeren.

Tag på udflugt i det danske sommerland og oplev smukke kyster og hyggelige småøer. Med cykelfærgen sejler du mellem Alrø og Snaptun og tager et ekstra øhop til Hjarnø. 

Læs hvordan du booker din billet på www.visithorsens.dk/cykelfaerge

Alrø kan du opleve ægte Morten Korch idyl med bindingsværkshuse, et rigt fugleliv og skønne naturomgivelser. Alrø er landfast og rummer flere lækre spisesteder og der er gode betingelser for såvel lystfiskere som wind- og kitesurfere. Øen har været beboet siden stenalderen, og er du heldig kan du mod syd stadig finde gamle
stenalderredskaber.

Hjarnø er et populært ø-hop for både endagsture og ferieophold. Fra det lille færgeleje og lystbådehavnen kan du udforske vejen tværs over den 3,2 km2 store ø. Oplev det rige plante-, dyre- og fugleliv, fine badestrande, gode vandreture, en af Danmarks mindste kirker, et kunstgalleri, et hyggeligt spisested, en campingplads, en vinmark og skibssætninger fra vikingetiden. I sommerperioden kan du hoppe med på en traktortur rundt på øen.

Snaptun ligger på den sydlige kyst i Horsens Fjord. Her kan du opleve det charmerende havnemiljø med lystbådehavn, fiskeleje og færgefart til Hjarnø og Endelave. Fra havnen, havnebistroen, legepladsen eller stranden kan du nyde udsigten til de nærliggende kyster og følge den livlige sejlads i den smalle udmunding af fjorden. 

Vis vej