Find det rette sted at sove i Horsens

Campingpladser, hoteller og vandrehjem, feriehuse ved kysten og bed & breakfast.

I Horsens finder du et stort udvalg af dejlige steder, hvor du kan overnatte.

Besøger du os på din ferie? Eller gæster du byen som virksomhed?

Vælg mellem mange former for overnatning i Horsens. Med naturen som nærmeste nabo eller lige midt i det pulserende byliv – tæt på Gudenåen eller butikker og Danmarks bredeste gågade.

Her på siden samler vi campingpladser, hoteller, kroer, feriehuse, sommerhuse, bed & breakfasts, private overnatningssteder og shelters i området.

Alle overnatningssteder i Horsens ligger i nærheden af attraktionernaturoplevelserspisesteder og restauranter eller shopping. Se vores oversigt nedenfor.

Velkommen til Horsens.

Jessie’s B&B
Husodde Strand Camping – Horsens City Camping
Sundvejens Bed & Breakfast
SleepIn FÆNGSLET
Feriepartner Odder-Juelsminde
Hotel Opus Horsens
Kirsten Pedersen Horsens
Kærhuset & Stalden på Endelave – Feriehus for den store familie
1 2 5

Overnat i historiske rammer

Vil du gerne overnatte i historiske rammer, synes vi, at du bør overveje SleepIn FÆNGSLET i det tidligere Horsens Statsfængsel. En overnatning bag tremmerne er en unik oplevelse.

Scandic Bygholm Park har til huse i en herregård fra 1775, og TeaterHotellet er en smuk gammel bygning i hjertet af Horsens, der nu er bygget om til et moderne hotel. Lille Tyrrestrup er et lille gæstehus på herregården Tyrrestrup, som ligger 5 km uden for Horsens.

Komfortable omgivelser

Horsens har nogle af landets bedste hoteller, som vil være den ideelle ramme om en ferie, et weekendophold eller en golfferie, hvor forkælelse er i centrum, når dagen er omme.

Eller når du skal hvile fødderne efter en vandretur i naturen eller en bytur i nattelivet.

Hotel Opus er tegnet af Kim Utzon, søn af den verdensberømte arkitekt Jørn Utzon, der har tegnet operahuset i Sydney.

Vi anbefaler også Hotel Pejsegården, Korning Kro og Borre Knob Konferencecenter.

Bo familievenligt ved vandet

Søger du naturen i og omkring Horsens og en smuk udsigt, når du står op om morgenen, kan du fx besøge Horsens City Camping ved Horsens Fjord eller Danhostel ved naturreservatet Nørrestrand.

Slå teltet op, eller bo i hytte, autocamper eller campingvogn på områdets campingpladser, hvor naturen er lige udenfor. Vi anbefaler også Autocamperpladsen ved Horsens Lystbådehavn, naturskønne Bygholm Sø Camping, Gudenå Camping Brædstrup vest for Horsens som pitstop for kanoturen på det smukkeste stykke af Gudenåen samt Elite Camp Vestbirk, der også er omgivet af Danmarks længste vandløb.

Hjemlig hygge

Er du mere til hjemlig hygge, anbefaler vi områdets feriehuse lige ved kysten, hytter som Jægerhytten Lille Tyrrestrup eller overnatning under mere private former end det, hotellerne kan tilbyde.

Indlogerer du dig på bed & breakfast, gør værterne deres ypperste for at give dig et fantastisk ophold.

Skoler og uddannelsesinstitutioner har også gode overnatningsmuligheder på hyttetur, lejrskole, ekskursion eller studietur.