Museumskort – besøg 4 museer i Horsens på 2 dage

Gem til senere

Oplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til FÆNGSLET, Danmarks Industrimuseum, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 2 dage.

Med museumskortet kan du glæde dig til en masse spændende oplevelser og fortællinger – og så sparer du penge på billetten og får en kop kaffe/te med i købet.

• På FÆNGSLET kan du komme med bag tremmer til en ellers lukket verden og opleve bl.a. en af Danmarks mest kendte flugtkongers historie.

• På Horsens Kunstmuseum kan du opleve kunst i særklasse med værker fra flere af Danmarks allerstørste kunstnere – bl.a. Michael Kvium, Christian Lemmerz og Bjørn Nørgaard.

• På Danmarks Industrimuseum kan du tage på det vildeste nostalgitrip og høre den fantastiske fortælling om industri- og velfærdssamfundets udvikling.

• På Horsens Museum kan du bl.a. komme tæt på den kendte danske opdagelsesrejsende, Vitus Bering, og hans spændende rejser.

Foruden adgangen til de fire museer, får du med museumskortet en gratis kop kaffe/te i Café Gaslight på Danmarks Industrimuseum.

Husk at tjekke åbningstider på de enkelte museers hjemmeside inden dit besøg. Udenfor højsæsonen holder nogle af museerne lukket om mandagen.

Køb din billet

Køb museumskortet ved indgangen til et af de fire museer eller bestil dit museumskort online her >  I bookingsystemet skal du vælge den dato, du gerne vil starte med at bruge kortet.

Bestiller du online, så husk at udskrive din billet, inden dit museumsbesøg.

Vis vej

Priser

Voksne DKK 200
Børn (0-17 år) Gratis