Minigolf og is på Husodde Strand Camping

Gem til din tur

Kan du godt lide lidt venskabelig konkurrence med familien eller vennerne, så er minigolf på Husodde Strand Camping lige sagen. 

Minigolfbanen har hele 12 huller, hvor I kan dyste mod hinanden og se, hvem der klarer udfordringerne bedst. Er du skarp til bakker, tunneller m.m. eller er det mon én i dit selskab, der løber med titlen som dagens bedste minigolfspiller? 

Minigolfbanen er opbygget med middelalderen som tema og midt på banen er der en stor ridderborg. Hvis du ikke passer på kommer du i gryden hos heksen eller får en tur i gabestokken. 

Minigolf er en sjov aktivitet for både store og små og der er dømt hyggelig kvalitetstid, når I indtager banen. 

Klik her for at få en virtuel rundtur (åbner i nyt vindue)

Virtuel rundtur af minigolfbanen på Husodde Strand Camping

Besøg byens bedste ishus

Fejr vinderen af dagens dyst med en god is, når I er færdige på minigolfbanen. Husodde Strand Camping har byens måske allerbedste ishus, hvor du bl.a. kan få lækre gammeldags isvafler og softice. 

Hvis du giver personalet besked om at du også gerne vil have en is med, når du lejer køller, bolde og regnskabstavler i receptionen eller butikken, får du isen til en ekstra skarp pris:

Priser

1 spil minigolf:
Voksne: 50 kr.
Børn (0-12 år): 45 kr.

1 spil minigolf og 1 gammeldags isvaffel eller softice:
Voksne: 65 kr.
Børn (0-12 år): 60 kr.

Minigolfbanen er placeret udenfor campingpladsens bom, så vil du bare ha’ en gammeldags isvaffel og et spil minigolf, uden at være campist, er du naturligvis også velkommen.

Minigolfbanen er åben fra påske og indtil efterårsferien (uge 42).

Gem til din tur
Vis vej