Labyrinthia – Labyrinternes Land

Gem til din tur

Sjov, leg og læring for alle.

Vi har pt. 8 labyrinter – (plus én til HUNDE), samt et stort indendørs ”Kryptotek” med mange forskellige spil og opgaver, som du ikke lige finder andre steder. Så kom selv og prøv. Du behøver ikke at stå i kø, og tempoet – det bestemmer du selv.

Nyheden i 2018 er en Football Race Maze. En nyudviklet konkurrence-labyrint til alle bold-ekvilibrister. Kom og se, hvad det går ud på, og prøv selv at dyste med din familie eller dine venner.

I 3D-labyrinten kan du for alvor få afprøvet og udfordret din stedsans. Labyrinten er ny-renoveret og med et nyt gangsystem.

Du kan også nyde både synet og duften af de hundredvis af smukke roser i vandlabyrinten (og måske blive en lille smule våd!). Hvis du downloader vores gratis App, kan du selv styre vandportene i vandlabyrinten fra din smartphone! På den måde bestemmer du, hvem der skal blive våd.

I hundelabyrinten kan du teste din hunds stedsans og lugtesans – og der er gratis ”vovsebar” til de firbenede.

Inde i ”Kryptoteket” kan du få gang i ”de små grå” med nogle af de ca. 50 forskellige spil og opgaver, der er ved bordrene.

Trænger du til at få lidt ny energi ovenpå alle udfordringerne, så er det muligt at købe lidt forfriskninger i caféen. Du er også velkommen til at medbringe din egen mad og nyde den udenfor i pavillonerne eller på den store sydvendte terrasse. Der er også to store gas-grill til fri afbenyttelse.

Du kan lære om labyrintens historie, samt prøve vores to historiske labyrinter – Trojaborgen, der stammer fra Bronzealderen og Chartres, der stammer fra Middelalderen. Selv om det er 2 såkaldte ”envejs-labyrinter”, har de stadig en vis magi.

Få 15 % rabat på entré som en del af oplevelsessamarbejdet mellem udvalgte overnatningssteder og attraktioner. Læs mere om hvordan du kan opnå rabatten her.

Tjek åbningstider og priser på vores hjemmeside: www.labyrinthia.dk

Priser

Normalpris - Voksen : pris fra: DKK 90
Normal pris - Barn (3-11år): pris fra: DKK 70
Senior 65+: pris fra: DKK 80
Studerende : pris fra: DKK 80
Gem til din tur
Vis vej