Sommeroplevelser i Horsens for børn og voksne

Solen skinner og det er tid til sommerferie i Horsens. Glæd dig til sommeren i Horsens med livlige friluftsaktiviteter langs kystens smukke natur, og unikke kulturoplevelser for store og små feriegæster. Byens mange børnetilbud er så klar til at underholde de mindste med sjove legeevents. Det bliver et sikkert sommerhit!

Vi har samlet et udvalg af sommerens begivenheder, aktiviteter og events, hvor både forældre og børn inviteres med til de hyggeligste sommerdage i juli og august. For det fulde overblik – se vores aktivitetskalender.

Koncerter og liveunderholdning

Horsens er en udpræget kulturby med koncerter året rundt. Selvom flere af spillestederne holder en velfortjent sommerferie, så er der masser af liveunderholdning i sommervarmen.

Festivaler

Lad dig hensætte til en svunden tid til den stort opsatte Horsens Middelalderfestival, hvor du kan opleve ridderturneringer eller besøge en af de mere end hundrede boder. Eller drag mod herregården Serridslevgård til Fever-Tree Gin & Tonic Festival, hvor du kan smage 85 forskellige slags gin, spise lækker gourmet-mad og lytte til livemusik.

Sjov på museum

Hele sommeren kan du deltage i aktiviteter og begivenheder på museerne i Horsens. Hvis du ønsker at opleve alle museerne, kan du med fordel købe et museumskort, der giver adgang til 4 af byens museer til en god pris.

Her kan børnene være underholdt i timevis

Horsens-området byder på flere sikre hits blandt de yngste familiemedlemmer. På en dag, der står i børnenes tegn, kan poderne boltre sig, pjaske i vandet eller få jord på fingrene, mens forældrene tager en slapper eller deltager aktivt i legen.

Masser af sommeraktiviteter på ferieøen Endelave

Solskinsøen Endelave sprudler af feriestemning og tilbyder nye aktiviteter for enhver smag over sommeren. For de aktive er sommeren spækket med begivenheder for både børn og voksne til Aktiv Ø på Endelave. Fra meditativ yoga i naturen og vandreture på ”Kaninoen” til golf på greenen, og snorklebingo med jagt efter kystens dyr.

Sjov i byen

Når du trænger til en pause fra shopping, har Horsens et væld af begivenheder for alle. Opdag gågadens sjove børneevents eller nyd de mange aktiviteter langs bystranden Langelinie, som altid er spækket med liv i sommerperioden.

Sports- og idrætsoplevelser

DGI Sydøstjylland afholder et væld af arrangementer, der kan give sved på panden og frisk luft på kinderne. Uanset om I er til vandreture eller fodboldskole, så har DGI noget for jer.