Tilbud: Da familien bag Husodde Strand Camping i 2018 kan fejre 10 års jubilæum på pladsen, kan du få 10 % jubilæumsrabat på alle ophold i 2018.

Rabatten gælder på persongebyret og gives kun ved forudbestilling og -betaling eller ved online booking. Booker du online, får du gratis WIFI under hele opholdet. Ved ankomst får du udleveret en værdikupon, der giver dig mulighed for at købe en jubilæumsis for kun 10 kr.

Om Husodde Strand Camping

På Husodde Strand camping er der ”hytter og pladser der passer”, så du og din familie kan vælge at ligge i det område som passer bedst til lige netop jeres behov. Campingpladsen er inddelt i skævt anlagte og hyggelige områder. Derfor ligger du mere ugenert og har mere privatliv og personlig frihed. Du føler dig hjemme og kan nyde atmosfæren på pladsen, den flotte natur og Horsens by til fulde.

Der er 3 helt specielle områder på pladsen:

Plads med udsigt – Dette område er specielt lavet til dig, som ønsker sig udsigt fra din vogn eller hytte. Herfra kan du nyde synet ud over Horsens Fjord, hvor du både om morgenen og aftenen oplever stilheden og naturens farver spille i fjorden. I løbet af dagen kan du følge livet på fjorden, bådene til og fra Horsens, fiskeriet, surferne osv.

Plads med fred og ro – Her kan du komme helt ned i tempo og få ladet batterierne op igen. Hos os kan du hygge dig og slippe for de sure pligter. Her er du sikret fred og ro sammen med andre campister der ønsker det samme.

Plads til børn – her er du tæt på legepladsen, stranden, nye legekammerater og ikke mindst hinanden. Her kan børnene bruge hele dagen på den helt nye legeplads sammen med deres nye legekammerater. Her morer de sig med klatrestativet, rutsjebanen, hoppepuden, hoppeborgen, sandkassen og alt det andet. Samtidig kan forældrene sidde og slappe af.

Alt dette midt i naturen kun 4 km fra Horsens centrum.

Du kan leje hytter for 2 til 6 personer på pladsen, få mere info på pladsen om priser osv.

Det er muligt at leje cykler på pladsen, både hvis du bor på pladsen og som turist i Horsens.

På pladsen findes desuden en indhegnet hundeskov.

Åbningstider:

Reception 8 – 22
Butik 8 – 20 (højsæson kl. 8 – 22)
Lukket 12 – 14 i lavsæsonen

 

Gem til din tur
Vis vej