Hotel Pejsegården i Brædstrup er et hyggeligt, familieejet hotel, der ligger centralt placeret mellem Horsens og Silkeborg. 

På Pejsegården venter der hjemlig hygge, nærværende service og dejlige værelser, der kan imødekomme alle dine ønsker og behov som gæst.

Uanset om du er af sted på en vigtig firma tur, om du nyder et afslappende weekendophold med den du holder af eller om du er på ferie med hele familien, så kan hotellets gode værelser og lækre faciliteter danne ramme om lige den oplevelse, du drømmer om.

Faciliteter på Hotel Pejsegården

Som gæst på Pejsegården kan du frit benytte hotellets swimmingpool, sauna og den udendørs legeplads, hvor der også er hoppepude. Der er desuden bowlingbane, air hockey, forskellige morskabsautomater og en spillehal med 36 automater – brug af disse afregnes efter forbrug.

Oplevelser nær Hotel Pejsegården

Med sin fantastiske beliggenhed tæt på Gudenåens smukke natur og med kort afstand massevis af kulturtilbud i Horsens og Silkeborg, er Hotel Pejsegården det ideelle overnatningssted, uanset hvad du gerne vil opleve, mens du er i området.

 Du kan f.eks.

Hvis du gerne vil på tur, så kontakt receptionen, hvor det imødekommende personale står klar til at hjælpe.

Gem til din tur

Information

Vores adresse :

Søndergade 112, 8740 Brædstrup

Telefon :
Booking :
Vis vej