Horsens Museum

Gem til senere

Horsens Museum har til huse i en bygning fra 1915. Her er spændende permanente udstillinger med sølv og oldtids- og middelalderfund.

Oplev den børnevenlige legetøjsudstilling ”Pilfingrenes Paradis” og hør og se den spændende fortælling om den danske opdagelsesrejsende Vitus Bering.

Desuden har museet en kirkegård i kælderen. I særudstillingen ”Skeletter fortæller” fremvises skeletter og genstande fra arkæologernes udgravninger ved forskellige kirkegårde.

 

Museumskortet 
Oplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til FÆNGSLET, Danmarks Industrimuseum, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 2 dage. Foruden adgangen til de fire museer, får du med museumskortet en gratis kop kaffe/te i Café Gaslight på Danmarks Industrimuseum.
 
Husk at tjekke åbningstider på de enkelte museers hjemmeside inden dit besøg. Udenfor højsæsonen holder nogle af museerne lukket om mandagen.
 
Køb museumskortet ved indgangen til et af de fire museer eller bestil dit museumskort online her >  I bookingsystemet skal du vælge den dato, du gerne vil starte med at bruge kortet.
Bestiller du online, så husk at udskrive din billet, inden dit museumsbesøg.
Gem til senere

Information

Our Address :

Sundvej 1A, 8700 Horsens

Telephone :
Vis vej

Priser

Børn Gratis
Voksne DKK 40