Horsens Museum

Gem til din tur

Horsens Museum har til huse i en bygning fra 1915. Her er spændende permanente udstillinger med sølv og oldtids- og middelalderfund.

Oplev den børnevenlige legetøjsudstilling ”Pilfingrenes Paradis” og hør og se den spændende fortælling om den danske opdagelsesrejsende Vitus Bering.

Desuden har museet en kirkegård i kælderen. I særudstillingen ”Skeletter fortæller” fremvises skeletter og genstande fra arkæologernes udgravninger ved forskellige kirkegårde.

Åbningstider
Tirsdag-søndag: kl. 11-16.
Juli og august: Alle dage kl. 10-16

Entré
Gratis entré for børn og voksne

 

Museumskortet – Besøg 4 museer i løbet af 7 dage

Oplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til Fængslet, Danmarks Industrimuseum, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 7 dage. Med museumskortet kan du glæde dig til en masse spændende oplevelser og fortællinger – og så sparer du penge på billetten og får to kopper kaffe/te med i købet.

Nu kun 200 kr. (normalpris 315 kr.)

Husk at tjekke åbningstider på de enkelte museers hjemmeside inden dit besøg. Udenfor højsæsonen holder nogle af museerne lukket om mandagen.

Køb museumskortet ved indgangen til et af de fire museer eller bestil dit museumskort online her >  I bookingsystemet skal du vælge den dato, du gerne vil starte med at bruge kortet.

Bestiller du online, så husk at udskrive din billet, inden dit museumsbesøg.

Priser

Børn: Gratis
Voksne: Gratis
Gem til din tur
Vis vej