Horsens Kunstmuseum er et museum for nyere dansk kunst. Museets samling tæller blandt andet navne som Michael Kvium, Erik A. Frandsen, Nina Sten-Knudsen, Bjørn Nørgård, Cathrine Raben Davidsen og Gudrun Hasle.

Her kan både den faste samling og skiftende særudstillinger opleves i nogle af landets smukkeste udstillingslokaler. Museet er smukt beliggende i toppen af Lunden og huser både en shop og en hyggelig café (Caféen er midlertidig lukket).

Lukkedage:

Lukket 1.1., 1.5., 5.6., 24.12., 25.12., 26.12. og 31.12.

Entré: 50 kr.
Grupper på mindst 10 personer: 40 kr. pr. person
Børn under 18 år gratis.

Bonus: Læs artiklen “Tag børnene med på kunstmuseum: Sådan får I gode kunstsamtaler” her>

 

Museumskortet
Oplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til FÆNGSLET, Danmarks Industrimuseum, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 2 dage. Foruden adgangen til de fire museer, får du med museumskortet en gratis kop kaffe/te i Café Gaslight på Danmarks Industrimuseum.
 
Husk at tjekke åbningstider på de enkelte museers hjemmeside inden dit besøg. Udenfor højsæsonen holder nogle af museerne lukket om mandagen.
 
Køb museumskortet ved indgangen til et af de fire museer eller bestil dit museumskort online her >  I bookingsystemet skal du vælge den dato, du gerne vil starte med at bruge kortet.
Bestiller du online, så husk at udskrive din billet, inden dit museumsbesøg.
Vis vej