Guidede ture på Endelave

Gem til din tur

Oplev øens smukke natur, kaniner og spændende historie sammen med ø-guide Tove Yde, der arrangerer ture for grupper i alle størrelser. Det kan være kortere ture med forskellige temaer eller heldags turpakker, hvor Tove har planlagt hele dagen for jer. Heldagsturene består f.eks. af ø-rundtur i traktorvogn, rundvisning i Lægeurtehaven eller på museet og bytur i den hyggelige landsby. Turpakkerne indeholder også bespisning på et af øens spisesteder. Som gruppe kan man vælge en færdig turpakke, eller man kan sammensætte sin egen tur sammen med guiden.

Kortere ture kan bestilles fra dag til dag, hvis ø-guiden er ledig:

  • Rundvisning i Lægeurtehaven. Spændende rundtur i lægeplanternes historie, krydret med smagsprøver og gode fortællinger.
  • Den grønne sti. Bytur med fokus på ø-livet – både i gamle dage og i nutiden.
  • Mix din egen kryddersnaps. Vi går tur i Lægeurtehaven eller i naturen og hører om og samler urter til kryddersnaps og i får gode råd og smagsprøver.

Følgende ture bestilles i god tid:

  • På sporet af Endelaves kaniner. Denne kanintur foregår enten morgen eller aften.
  • Vi fanger og spiser friske fjordrejer. Turen er årstidsbestemt.

 

Lidt om Endelaveguiden

Tove er bosat på Endelave, hvor hun har arbejdet med formidling og guidning gennem mange år, bl.a. som ansat hos Endelave Lægeurtehave. I sommerhalvåret tilbydes også åbne rundvisninger i Lægeurtehaven, hvor man bare møder op.
Ø-guiden arrangerer også gerne weekendophold med tid til både oplevelser, aktiviteter, god mad og hygge.

Læs mere på ø-guidens hjemmeside www.endelave-guide.dk

 

 

Gem til din tur

Information

Vores adresse :

8789 Endelave

Telefon :
Vis vej