Hjertelig velkommen hos Fyelmose Naturfiskepark.

OBS: FYELMOSE ER LUKKET FRA DEN 15. JULI 2019

 

 • DET SKER I PERIODEN 20 – 27 JUNI

  Fisk 1 time længere end du betaler for. Vi udsætter fisk nøjagtig som vi plejer.

  60% rabat på fiskegrej, både i sø-grejshoppen og på www.grejmanden.dk

 

 • DET SKER I WEEKENDEN 28 – 30 JUNI 

  FISKEFEST: Fisk ”Grønt” for ”Gul” pris (betal for lille fangstkvote og fisk stor fangstkvote). 

  Der udsættes ekstra mange fisk og der må fiskes om natten og soves i telt på græsplænen

  FISKEKORT – FANGSTKVOTE OP TIL 10 FISK

  2 timer 100kr., 4 timer 120kr., 6 timer 140kr., 8 timer 160kr., 10 timer 180kr.

  FÆLLES-SPISE-SAMMEN-AFTEN-HYGGE med Åmanden og Havheksen i vores store telt, både fredag, lørdag og søndag. Medbring din egen madkurv. Tilmelding er ikke nødvendig.

  REST-GREJMARKED – TØM SØ-GREJSHOPPEN – de sidste varer skal væk (efter den 30 juni er butik og webshop lukket).

 

 • DET SKER I PERIODEN 1-14 JULI

  TØM SØERNE FOR ØRREDER – Fri fangst 6 timer/100kr. (ønsker du at fiske længere køber du et nyt 6 timers kort – der er i perioden INGEN fiskeudsætning og der fiskes på Fyelmoses store eksisterende ørredbestand.

 

 • MANDAG 15. JULI: Fyelmose Naturfiskepark er lukket og regnes fra den dato som privat område.

———————————————————-

Fyelmose er for naturelskeren, familien samt den uerfarne, øvede og proffe lystfisker, i alle aldre. Vores faciliteter er også perfekte til familie-, skole- og firmaudflugter samt teambuilding events.

Fyelmose, er en 10 hektar stor natur- og fiskepark, som har åbent 365 dage om året. Søerne alene er på 55.000 m2. Vi har vanddybder fra 0-14m samt 2 km. søbred. Anlægget er opdelt i 3 søer:

1. En børnesø (små fisk) Der er intet skønnere end når et barn fanger sin første fisk eller når en familie drager trætte hjem, efter at have hygget, fisket og spist sammen i naturen. Børnesøen er den eneste af sin slags i hele landet: Den er nemlig fyldt med økologiske regnbueørreder. 

2. En familiesø (mellem fisk). En ørred er en ypperlig spise tilberedt i ovn, på pande, grillet eller røget og til dette formål er fisk fra familiesøen den perfekte størrelse.

3. En natursø (store fisk). Ved natursøen, glemmes tid og sted. Det eventyrlige, ved at fange store fisk, kombineret med en fantastisk naturoplevelse, betragtes af mange, som noget helt unikt.

Fyelmose byder på en autentisk fiskeoplevelse og er velegnet til alle former for fiskeri. Vi har alle typer fiskepladser, lige fra lavvandsområder, hvor man må gå ud i sivene med waders, til søbred, brink og øer hvorfra man fisker direkte ud i dybet.

Vi udlåner gratis fiskestænger og udlejer waders. Derudover sælger vi levende orm og andre typer agn. Vores kiosk sælger is, slik, snacks og drikkevarer samt grillkul m.m.

Vi har åbent 365 dage om året. Sommertid: 05.00 – 23.00. Vintertid: 07.00 – 19.00.

Omkring fiskesøerne er der skønne naturstier, små skovområder og eng. Desuden har Fyelmose et usædvanligt rigt insekt, padde, fugle og dyreliv og man kan næsten ikke undgå at hilse på isfugle, svaner, rådyr, når man besøger os.

Vi elsker når vores gæster fanger en unik Fyelmose oplevelse.

Bedste hilsner Åmanden & Havheksen

Vis vej