Det Østjyske Dyrskue

Gem til senere

På Det Østjyske Dyrskue har du mulighed for at komme tæt på dyrene, prøve at mærke kalvens ru tunge, se en ko blive malket, se store tyre og de ædle heste på nært hold. Der er får med lam, kaniner, høns, katte og hunde.

Alle dyrene bliver vasket, klippet og smukkeseret før de bliver bedømt. Der er fortsat tradition for, at de deltager i konkurrence om at blive skuets bedste, og her er det især udseendet, som tæller. De fleste bedømmelser sker om fredagen og resultaterne fremgår af de rosetter, som dyrene modtager.

Maskinudstillingen på Det Østjyske Dyrskue omfatter masser af store maskiner med hundredevis af hestekræfter – et godt sted for de motor interesserede , der gerne vil ud at sparke dæk. I ringen vil maskinerne blive vist frem i ”Maskinernes parade”. Power Pull vil være tilstede v/Ulrik Holms Maskinhandel.

På dyrskuet er der også et stort telt med gårdbutikker, der kommer med deres helt særlige og unikke produkter. Fælles for dem alle er, at de producerede fødevarer og brugskunst er af høj kvalitet, som der er lagt sjæl og hjerteblod i.

Og så er der grisevæddeløb, hvor 4 charmetrolde af grise løber om kap og folk jubler og hujer på en bestemt gris. Der er mulighed for at spille på grise for 1 kr. Grisevæddeløb er en stor publikumsmagnet, således at der er indrettet tribune.

Stort hesteshow
Både fredag og lørdag vil der være masser af heste og hesteunderholdning i ringen. Der lægges ud fredag med forhindringskørsel af Østjysk Køreselskab, som viser kørsel og flotte vogne og i løbet af dagen kan man nyde de bedste dyr i ringen. Om lørdagen vil der være ponygames, der er en supersjov holdsport, hvor både pony og rytter bliver udfordret i en række forskellige stafetlege.

Ud over hestene byder underholdningsprogrammet også på andre indslag, bl.a. gymnastikopvisning.

Gem til senere

Information

Our Address :

Hattingvej 2, 8700 Horsens

Telephone :
Email :

Åbningstider

Mandag

-

Tirsdag

-

Onsdag

-

Torsdag

-

Fredag

-

Lørdag

-

Søndag

-

Vis vej

Priser

Voksen - 15 år og op DKK 75
Børn 0-14 år Gratis