Café Lorentzen

Gem til din tur

OBS: Cafe Lorentzen lukker 31. august. 1. Oktober genåbner caféen med nye ejere under navnet Spisehuset 8F. 

Hos Café Lorentzen kredser vi for, at du får en ekstra oplevelse med på dit besøg. Cafeen ligger i rammerne af Europas største fængselsmuseum, og stedet summer af historier og atmosfære heraf.

Cafeen har fået foræret en helt særlig historie, da lokalerne tidligere har ligget lige der, hvor den kendte udbryderkonge Carl August Lorentzen foretog sit store flugtforsøg fra Statsfængslet i Horsens.

Hos os er god mad af friske råvarer og hygge i højsædet, og med et lækkert udvalg af spændende caféretter og varme og kolde drikke, er vores café et besøg værd, til et par afslappede timer eller en forretningsfrokost. Vi serverer dejlig brunch, lækker frokost og et bredt udvalg af hjemmebag til kaffen – hos os er der plads til alle.

På 1. sal har vi nogle gode lokaler til større og mindre grupper til spisning, kaffe/kage hygge, møder eller andre arrangementer, både for dig, som skal på rundvisning i Fængslet og for dig som gerne vil holde et arrangement i særlige omgivelser. Der er også mulighed for reservation til arrangementer uden for vores normale åbningstider efter nærmere aftale.

Café Lorentzen følger Fængselsmuseets åbningstider, dog lukket mellem jul og Nytår, og er i disse timer åben for alle, der ønsker at gæste cafeen. Du kan finde os på Fængselsmuseets hjemmeside.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores varme rammer, på et af de stærkt voksende eventsteder i Danmark.

 

Gem til din tur
Vis vej