Café Lorentzen

Gem til din tur

Hos Café Lorentzen kredser vi for, at du får en ekstra oplevelse med på dit besøg. Cafeen ligger i rammerne af Europas største fængselsmuseum, og stedet summer af historier og atmosfære heraf.

Cafeen har fået foræret en helt særlig historie, da lokalerne tidligere har lagt lige der, hvor den kendte udbryderkonge Carl August Lorentzen foretog sit store flugtforsøg fra Statsfængslet I Horsens.

Hos os er god mad og hygge i højsædet, og med et stort udvalg af varme og kolde drikke, er vores café et besøg værd, til et par afslappede timer. Vi serverer både brunch, let frokost og et bredt udvalg af sødt til kaffen, og hos os er der plads til alle.

Café Lorentzen følger Fængselsmuseets åbningstider, og er i disse timer, åben for alle der ønsker at gæste cafeen. Der er også mulighed for reservation, til arrangementer, uden for vores normale åbningstider, efter nærmere aftale. Du kan finde os på facebook, eller Fængselsmuseets hjemmeside.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores varme rammer, på et af de stærkt voksende eventsteder i Danmark.

Take away fra Café Lorentzen

Hvis du er sulten og gerne vil have din mad som take away dig, skal du bare sige til, når du bestiller. Flere af vores retter kan nemt pakkes ned, så du f.eks. kan tage dem med på skovtur, nyde dem i sommerhuset eller lign. 

Gem til din tur
Vis vej