Prøv nogle af landets bedste golfbaner i Horsens

Tid til at planlægge dit næste golfophold? I Horsens kan du spille golf og udfordre dig selv på nogle af landets smukkeste og bedst designede golfbaner.

Horsens Golfklub og Stensballegård Golfklub har masser af plads til både erfarne og begyndere.

Find inspiration til din næste golfferie her på siden. Husk at booke overnatning, hvis du vil have det fulde udbytte ud af turen.

Lige nu: Unikt golfophold

Spil på nogle af landets bedste golfbaner i Horsens, og bo på Hotel Opus. Tæt på unikke kulturoplevelser som Fængslet – oplevelsescenter og Europas største fængselsmuseum – og Horsens Kunstmuseum med værker af den berømte kunstner Michael Kvium. Spil golf i nærheden af skove, søer, kyst og vandløb, og forkæl dig selv på hotellet.

Tag på en dejlig golfweekend med ophold og golf inkluderet. Stress af med et spil golf, og forkæl dig selv med en god middag om aftenen.

En golfweekend indeholder:

Særpris: pr. person pr. nat kr. 825,- i delt dobbeltværelse

Danmarks eneste ratede par-3 bane

Horsens Golfklub er kendt for en 18-hullers bane i et utrolig smukt, let kuperet landskab med mange synlige flotte søer og vandløb. Golfbanen er en stor udfordring for de dygtige spillere, som tør tage udfordringen op fra back – eller Tiger tee.

Du finder også Danmarks bedste par-3 bane; en 9-hullers bane med ægte golfoplevelser i vente.

Smuk placering ned til Horsens Fjord

Stensballegaard Golfklub er smukt placeret i udkanten af Stensballe ned til Horsens Fjord. Golfanlægget er af meget høj klasse og kendt som et af de bedste i Danmark.

Efter alle 18 huller står Kokken ud af huset, restauranten i Stensballegaard Golfklub, klar til at servere et fantastisk måltid med smage fra hele verden og en smuk udsigt.

Oplev også…

4 km syd for Odder ligger Odder Golfklub, en anden smuk golfbane, der er tegnet af den kendte golfbanearkitekt Frederik Dreyer.

Husodde Strand Camping kan du og hele familien spille minigolf som i middelalderen – tæt på byens bedste badestrand. Og i Bygholm Park kan du hygge dig med disc-golf. Der er med andre ord gode chancer for en hole-in-one på ferien.