Masser at lave fra morgen til aften

I Horsens har du altid noget at give dig til. Vi samler byens mange aktiviteter nedenfor og giver dig inspiration til, hvad du skal lave, mens du er her.

Husk at pege alt ud, du finder interessant i Mit VisitHorsens, så du altid har din personlige rejseguide lige ved hånden. Sådan får du det maksimale ud af dit besøg og et væld af gode minder med dig hjem.

Eventyr i al slags vejr

Om du er til shoppingkultur eller aktiviteter, hvor du får pulsen op – Horsens forener byliv, hyggelige gader og parker med provinsens ro og smukke natur.

Byen emmer af eventyr på alle tider af året, på regnvejrsdage, i vinterkulden og når solen bager fra en skyfri himmel. Aktiviteter, underholdning og events for små og store – også de gratis glæder – velegnet til både familieferien og én på opleveren sammen med kæresten eller ægtefællen.

Der er mulighed for både afslapning, aktiviteter for børn og aktiv ferie med vandring i det fri, kanotur på det smukkeste stykke af Gudenåen samt cykling og sejlads med cykelfærgen mellem Alrø og Snaptun.

Fra kunst og kultur til god mad og underholdning

Udforsk historiske museer, og se byens kunst i byrummet, på Kunstmuseet og gallerier. Læg vejen forbi Danmarks Industrimuseum og Fængslet for flere fængslende udstillinger.

Spisesteder og restauranter indbyder til dansk mad og retter fra alverdens madkulturer, og når mørket falder på, kan du opleve et pulserende natteliv og et fantastisk lys ved vandet og på havnen.

Nyd liveunderholdning, koncerter, festivaler, teaterforestillinger, stand-up shows, sportsarrangementer og andre events både inden for og uden for bymurene. Kalenderen er altid opdateret med lokale begivenheder og årets highlights.

Eller drag ud af byen, og opdag andre populære attraktioner som Den Genfundne Bro i nærheden af Brædstrup, kaninøen Endelave, der er en af Danmarks hyggeligste øer, samt Fyelmose Naturfiskepark.

Vi anbefaler også vores guides til 24 timer i Horsens og 48 timer i Horsens.