Gem til din tur
Starttidspunkt 16. april 2020
17:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Ekstrem cirkus i verdensklasse. Cirkus Arenas 65 års jubilæum i 2020 skydes i gang med Bubber Julie Berthelsen i spidsen. Jubilæumsprogrammet er sammensat med ekstreme numre i verdensklasse, nogle i en liga som aldrig før er set i Danmark!
Sammen med Bubber Julie vil I bl.a. møde Alex Porsings motocrossgruppe FMX Danmark (kendt fra Danmark Har Talent 2019). De laver de vildeste rampestunts hen over manegen følgeskab af linedanserne Danguir, som imponerer på en line i luften med deres 7-mands-pyramide. Det er aldrig før set i Danmark. Oplev så trapezkunst i verdensklasse, springakrobater i flotte formationer, dansepiger de sødeste hunde. Træd ind i teltet lad dig rive med på en hæsblæsende livsbekræftende rejse i Cirkus ifølge Bubber 2! Cirkus der samler hele familien.

Såfremt der er udsolgt hos Ticketmaster, henviser vi til Cirkus Arena på tlf nr. 40300102.

Billetter sælges via www.ticketmaster.dk Ticketmasters Servicecenter på tlf nr. 70156565.

www.arena.dk.

Entré

Sted

Dyrskuepladsen i Horsens

Hattingvej 2, 8700 Horsens

GPS

55.8617, 9.82373

Vis vej

Tid

16. april 2020
kl. 17

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut