Gem til din tur
Starttidspunkt 1. april 2020
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Foredrag med Jan Mølby – The Great Dane Live. MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag med en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden, nemlig Jan Mølby!
Onsdag d. 1 april 2020 kl. 19.00-20.45 hos Forum Horsens – Insero Atrium

Kun de færreste danske fodsboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen. I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné. Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få så svar på, om han stadig har en butler, hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer..

Ses vi d. 1 april?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET TIL at forfølge at realisere deres drøm
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Kom i god tid – dørene åbner kl. 18.15.

Entré

Sted

Forum Horsens

Langmarksvej 53, 8700 Horsens

GPS

55.8712, 9.85586

Vis vej

Tid

1. april 2020
kl. 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut