Gem til din tur
Starttidspunkt 28. marts 2020
18:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Stemningen lyden fra de spæde rockn roll dage er i højsædet, når den velsmurte sump-rock-maskine, Creedence Clearwater Repeated, giver publikum et flashback tilbage i tiden.
Genoplev alle de store klassikere som “Proud Mary”, “Bad Moon Rising” “Have You ever seen the rain”… alle sammen sange, som de mere inkarnerede Creedence Clearwater-fans elsker, der er noget for hele publikum!

Aftenens menu: Amerikansk inspireret carverybuffet med bl.a. pulled pork med BBQ marinade, kalkunbryst, hot wings, rosastegt oksefilet, ovnbagt kartoffelmos med porre bacon, bagt kartoffel hertil hjemmelavet baconfyld, kyllingesalat, bearnaise sauce & barbecue sauce meget mere.

Entré

Sted

Hotel Pejsegården

Søndergade 112, 8740 Brædstrup

GPS

55.962, 9.6134

Vis vej

Tid

28. marts 2020
kl. 18.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut