Gem til din tur
Starttidspunkt 29. februar 2020
18:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Flemming “Bamse” Jørgensen sang sig i sin tid langt ind i den danske folkesjæl blev en del af vores fælles kulturarv. Nu har Stig Rossen & Vennerne sat sig for at hylde den folkekære sanger sikre, at hans vidunderlige melodier ikke går i glemmebogen.
Stig Rossen de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed respekt alle de kendte elskede hits som “Vimmersvej”, “Jeg elsker kun dig”, “Kongens Have”, “Hvorfor går Louise til bal?”, “I en lille båd der gynger” mange, mange flere. Som Stig Rossen siger i begyndelsen af hver koncert: “Den bedste måde vi kan hylde Bamse på, er ved at have en fest!” Og fest, det bliver der!

Aftenens menu: Carverybuffet med 4 forskellige stege, et væld af salater, pastaretter, kartofler, hjemmebagt brød, oste dessertbord.

Entré

Sted

Hotel Pejsegården

Søndergade 112, 8740 Brædstrup

GPS

55.962, 9.6134

Vis vej

Tid

29. februar 2020
kl. 18.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut