Gem til din tur
Starttidspunkt 25. januar 2020
18:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Hvem kan ikke huske SMOKIE? 70er bandet, som toppede listerne med, “If you think you know how to love me”, “Ill meet you at Mid-night”, “Lay back in the arms of some-one”, “Oh Carol”, “Wild Angels” , “What can I do” mange flere.
De graverede deres navn ind i musikhistorien med 15 top-20 hits, inklusiv “Living Next Door to Alice” nummer 1 i Tyskland i 9 uger, solgte 30 millioner eksemplarer verden over. SPIRIT OF SMOKIE er en førsteklasses musikalsk oplevelse, følelsesmæssig berusende, der genskaber den oprindelige lyd fra 70ernes store æra, blandet sammen med de originale kompositioner

Aftenens menu: Vores fantastiske tapas-buffet er et væld af dejlige tapasretter, gode salater mange små fristende delikatesser. Lækre salater, tapanader, pesto m.m., lækkert frisk, hjemmebagt brød. Oste dessertbord.

Entré

Sted

Hotel Pejsegården

Søndergade 112, 8740 Brædstrup

GPS

55.962, 9.6134

Vis vej

Tid

25. januar 2020
kl. 18.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut