Gem til din tur
Starttidspunkt 21. januar 2020
18:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

I foredraget “Din kompetente krop” giver ph.d., forsker og forfatter, Anette Sams, dig et indblik i de ting, du kan gøre for at gøre kroppen til aktiv medspiller for din sundhed.
Oplev et inspirerende og forskningsbaseret foredrag, hvor den løftede pegefinger er erstattet med viden, humor og inspiration, så alle kan være med. I foredraget går Anette Sams helt tæt på din hverdag, så du eksempelvis ikke længere behøver at fare vild i varedeklarationerne i supermarkedet, så du slipper for den evige sukkertrang og de mange blodsukkerudsving i løbet af dagen, forstår lightprodukterne og sødestoffernes betydning, kender forskel på sukker, som er ren energi og sukker, som er den rene gift og meget, meget mere.

Foredraget byder naturligvis også på helt nye og spændende forsøg, som sætter sundhedshovedet på sømmet og gør sundhed smitsomt, så du kan blive chef i dit eget sundhedsunivers.
Formen på Anettes foredrag er særdeles deltagerinvolverende. Deltagerne tager del i de praktiske eksempler, og man kan slet ikke lade være med at tænke nyt efter mødet med Anette.

Sted

Horsens Bibliotek

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS

55.8651, 9.84656

Vis vej

Tid

21. januar 2020
kl. 18.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut