Gem til din tur
Starttidspunkt 18. januar 2020
18:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Kim Larsen har selv hørt Østre Gasværk har udtalt: Ikke nok med at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid, de ryger så lige så mange cigaretter.
Nostalgien er i højsædet, når de fem gutter går på scenen, René Gerricks stemme ligger så tæt op ad Kim Larsens, at selv de inkarnerede Gasolin fans må give efter vippe med foden i takt til musikken. Her har vi et band der virkelig forstår at trykke den af uanset om der er 50 eller 1000 af mennesker, som bagefter har følelsen af, at det virkelig var Gasolin Kim Larsen gennem de sidste 40 år de lige har hørt

Aftenens menu: Kim Larsens livretter – Italiensk inspireret buffet: Italiensk lasagne med pasta, oksekød ostesauce, forskellige stege med bl.a. provence/rosmarin krydderier, forskellige kartoffel pastaretter, tomatsalat med basilikum mozzarella. Lufttørret italiensk skinke/salami med marinerede artiskokker oliven. Brødbuffet med 4 slags friskbagt brød.

Entré

Sted

Hotel Pejsegården

Søndergade 112, 8740 Brædstrup

GPS

55.962, 9.6134

Vis vej

Tid

18. januar 2020
kl. 18.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut