Gem til din tur
Starttidspunkt 17. januar 2020
18:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Kandis er i dag det største navn inden for dansktop genren, som man har set herhjemme. KANDIS har igennem hele karrieren udgivet op mod 35 CD-produktioner med diverse opsamlings-CDer.
Med den enorme popularitet som Kandis har haft igennem alle årene har det betydet et enormt CD salg på over 1,5 millioner eksemplarer, som har resulteret i at gruppen har modtaget ikke mindre end 52 guld & platinplader. DERFOR er Kandis gennem årene blevet en institution inden for den danske underholdningsbranche

Aftenens menu: Aftenens menu består af røget svinemørbrad med fennikel kold urtesauce. Hertil serveres dejlig hjemmebagt brød. Herefter serverer vi vores altid roste carverybuffet med 3 veltilberedte stegeretter køkkenets specielle garniture.

Entré

Sted

Hotel Pejsegården

Søndergade 112, 8740 Brædstrup

GPS

55.962, 9.6134

Vis vej

Tid

17. januar 2020
kl. 18.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut