Gem til din tur
Starttidspunkt 18. december 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

“Du kan flytte bjerge!” er et humoristisk og autentisk foredrag, der på enkel vis inspirerer os til at slippe vanen og se på forandringer som muligheder fremfor forhindringer. v/ Farshad Kholghi.
Du kan flytte bjerge!

“Du kan flytte bjerge!” er et humoristisk og autentisk foredrag, der på enkel vis inspirerer os til at slippe vanen og se på forandringer som muligheder fremfor forhindringer.

Farshad Kholghi benytter visuelle og underholdende fortællinger til at illustrere de forandringer, han selv har oplevet, privat som professionelt. Forandringer han stadig gennemgår i dag.

Gå ikke glip af dette inspirerende og ikke mindst sjove foredrag, hvor Farshad tager dig med på en uforglemmelig rejse i forandringernes forunderlige verden.

Oplev en erfaren foredragsholder, der forstår at kombinere underholdning, alvor og faglige pointer. Farshad Kholghi er kendt for sine skarpe meninger og inspirerende fortællinger, der fanger publikum i alle aldre. Farshads foredrag er underholdende, inspirerende og opløftende. Han har 25 års erfaring som foredragsholder, skuespiller, debattør og entertainer.

Husk at benytte dig af “early bird” prisen.

Entré: 150 kr

Sted

FOF Horsens - Hedensted - Vejle - Billund - Grindsted

Ane Staunings Vej 21B, 8700 Horsens

GPS

55.8699, 9.85199

Vis vej

Tid

18. december 2019
kl. 19-21

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut