Gem til din tur
Starttidspunkt 7. december 2019
10:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

OPLEV CIRKUS MASCOTS KLOVN I PLANTORAMA! Plantorama inviterer til nissesjov, cirkustricks og ballondyr i børnehøjde – og det er ganske gratis!
Op til jul vil en rød næsen for mange nok bringe tankerne i retning Rudolf det glade rensdyr, men næsen får en helt ny betydning i år, når klovnen Gulio tager på juletur i Plantorama. Kendt fra Cirkus Mascot har Gulio gennem de sidste 15 år manifesteret sig, som en af Danmarks nok mest folkekære klovne og er elsket af tusindvis af børn og deres forældre landet over. Hvert år i december er Gulio nærmest ikke til at kontrollere hjemme på cirkusgården og derfor har cirkusdirektørerne besluttet at sende ham og hans ustyrlige julehumør afsted, på en tur rundt i landet, for at sprede julestemning og uddele ballondyr.
Sådan en tur er ikke let og slet ikke, når man er lidt af en klovn. Heldigvis skal Gulio ikke afsted af alene. Han får nemlig selskab af nisseakrobaten Tatyana, der har lovet at holde ham lidt i ørene. Tatyana tager samtidig sine mange hulahopringe med under armen og demonstrerer glædeligt, at man via mange års øvelse, kan gå fra bare 1 hulahopring om livet til at holde over 20 stk. i gang på én gang!

Det er en fornøjelse at vi igen i år skal være en del af julestemningen i Plantorama, fortæller Daniel Deleuran der er cirkusdirektør og sprechstallmeister i Cirkus Mascot. Denne gang bliver det med en lille varieret cirkusforestilling i henholdsvis Egå, Vejle, Sønderborg og Hillerød, da de bedre kan skabe de nødvendige pladsforhold til vores JuleCirkus setup, forklarer han. Klovnen Gulio og Tatyana tager så på egen hånd ud og besøger de 7 andre Plantorama centre i Aalborg, Viborg, Odense, Amager, Vallensbæk, Horsens og Randers. Gulio glæder sig helt vildt til at komme ud og hilse på alle børnene og jeg er slet ikke i tvivl om at har tricks og løjer gemt godt op i ærmerne og klovnekufferten fyldt med sjove ballondyr, slutter Daniel Deleuran med et smil og ser frem til 3 gode weekender i samarbejde med Plantorama.

PRAKTISK INFORMATION:

Varighed:
Gulio og Tatyana vil være at finde indenfor i Plantorama, hvor de går rundt og underholder børn og voksne i ca. 45 min.

Tid og sted – Klovnen Gulio på juletur i Plantorama:
23. nov. kl. 10.30 Plantorama, Fiskene 34, 9200 Aalborg
23. nov. kl. 13.30 Plantorama, Holstebrovej 81B, 8800 Viborg
30. nov. kl. 13.30 Plantorama, Risingsvej 67, 5000 Odense
1. dec. Kl. 12.30 Plantorama, Englandsvej 441, 2770 Kastrup
1. dec. Kl. 14.00 Plantorama, Vejlegårdsvej 79, 2665 Vallensbæk
7. dec. Kl. 10.30 Plantorama, Vegavej 6, 8700 Horsens
7. dec. Kl. 13.30 Plantorama, Marsvej 14, 8960 Randers

LINKS:

Se mere om Plantoramas aktiviteter på: https://www.plantorama.dk/aktiviteter/trylleri-og-sjov-for-boern

Se mere om Klovnen Gulio på juletur i Plantorama her:

http://cirkus-mascot.dk/gulio-i-plantorama/

Se mere om Cirkus Mascot på:

http://cirkus-mascot.dk/.

Fri entré

Sted

Plantorama Have- og Dyrecenter Horsens

Vegavej 6, 8700 Horsens

GPS

55.8345, 9.79384

Vis vej

Tid

7. december 2019
kl. 10.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut