Gem til din tur
Starttidspunkt 4. december 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Du kender Nikolaj Kirk fra Nak & Æd, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst og samtidig får stillet en god portion eventyrlyst i både Danmark og resten af Verden.
Du har nu en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne du kender fra TV.

Nikolaj Kirk er altid på gastronomisk opdagelsesrejse
En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser – lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Kom bag om kameraet og tættere på:

Arbejdet med Nak & Æd – og hør hvor titlen stammer fra?
Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
Smager en husmår godt?
Og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundraen…

Om Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

Vi glæder os til en fantastisk underholdende aften i Horsens!

Køb bøgerne
Du har i forbindelse med dit billetkøb også mulighed for, at tilkøbe Nikolaj Kirks bøger “Grundkøkken” og “Grønt Grundkøkken” disse kan også købes på selve aftenen. Bøgerne udleveres på aftenen i forbindelse med foredraget.

Entré: 259

Sted

Scandic Bygholm Parkhotel

Schüttesvej 6, 8700 Horsens

GPS

55.865, 9.82508

Vis vej

Tid

4. december 2019
kl. 19-21

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut