Gem til din tur
Starttidspunkt 21. november 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Fodbolddommer Mads-Kristoffer Kristoffersen, kendt fra tv og tilskuerpladser, er født i Brædstrup.
Han spillede fodbold i BIF i sine unge år, tog som 16-årig fodbolddommereksamen, og blev kendt i Brædstrup som ildsjælen bag Halballerne. Dommerkarrieren udviklede sig, og han blev superligadommer og FIFA-dommer. Mads-Kristoffer blev en af de første deltids professionelle dommere i 2015. Han har dømt mange vigtige kampe såvel i Danmark som i udlandet, og på trods af dommerkarrieren har Mads-Kristoffer ikke glemt Brædstrup. Han har bl.a. 10 gange stået for fodboldskolen i BIF. Få et indblik i den verden, som Mads-Kristoffer Kristoffersen oplever, men som andre normalt ikke ser.

I samarb. med DOF Brædstrup Aftenskole.

Entré: 100 kr

Sted

Brædstrup Bibliotek

Niels Wongesvej 8, 8740 Brædstrup

GPS

55.9744, 9.61022

Vis vej

Tid

21. november 2019
kl. 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut