Gem til din tur
Starttidspunkt 20. november 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Fra naturalisme til øko-poesi Nu skal det fejres!
I 150 år har biblioteker i og omkring Horsens værnet om litteraturen og sørget for at alle har haft adgang til at låne og læse bøger. Men hvad er der så blevet læst igennem alle de mange år? Tag med Charlotte Kastberg Kæseler på en rejse gennem 150 års litteraturhistorie og lad dig inspirere af tendenser og strømninger. Vi vil følge sporene fra naturalismens opgør med religion og traditionelle værdier til nutidens climate fiction og øko-poesi.

Entré: Gratis billetter

Sted

Brædstrup Bibliotek

Niels Wongesvej 8, 8740 Brædstrup

GPS

55.9744, 9.61022

Vis vej

Tid

20. november 2019
kl. 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut