Gem til din tur
Starttidspunkt 31. oktober 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Vi viser den originale filmatisering af Stephen Kings roman Dyrekirkegården efter et kort oplæg om King og hans film ved bibliotekar Jette Holst.
Den amerikanske forfatter Stephen King er, med sine godt 70 bøger og endnu flere film baseret på hans historier, Mesteren, når det gælder gys og horror. Det er derfor oplagt at tage en tur ned ad Stephen King Street, når vi fejrer Halloween på biblioteket. Det gør vi med filmen om lægen Louis Creed, som sammen med sin familie flytter på landet. Da familiens kat bliver kørt over, kan Louis ikke bære at skulle udsætte familien for den sorg, så han følger genboen Juds råd og begraver katten på en nærliggende dyrekirkegård. Og næste dag vender katten tilbage … Før vi viser filmen, fortæller bibliotekar Jette Holst lidt om de mange Stephen King filmatiseringer, der bl.a. tæller Carrie, Geralds farlige leg, It og mange flere.

Aftenens film er tilladt fra 15 år.

Entré: Gratis billetter

Sted

Horsens Bibliotek

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS

55.8651, 9.84656

Vis vej

Tid

31. oktober 2019
kl. 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut