Gem til din tur
Starttidspunkt 29. oktober 2019
19:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Vi er allesammen ensomme, og det hjælper at snakke om det. Vil vi ensomheden til livs, har vi brug at forstå den.
Frederik Svinth, der har skabt samtalespillet SNAK, vil forsøge at tydeliggøre, hvad ensomhed er og gør ved os. Vi ved, at stærke relationer er vigtige, men måske ikke helt nok om, hvordan vi skaber dem. Det kan være svært at få vendt den negative kurve i forhold til hvor megen ensomhed, der er i vores tid. Frederik tager udgangspunkt i sin egen historie om, hvordan ensomhed og tragedie førte til en ny vision for, hvad han ville have ud af sine venskaber, samt hvad det krævede at gøre noget ved det. Deltagerne vil blive inddraget via spørgsmål og små opgaver. Der er plads til spørgsmål og debat i slutningen af foredraget.

Entré: 30 kr

Sted

Horsens Bibliotek

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS

55.8651, 9.84656

Vis vej

Tid

29. oktober 2019
kl. 19.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut