Gem til din tur
Starttidspunkt 28. oktober 2019
16:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Qs Barbershop ligger i hjertet af Vollsmose, Danmarks største sociale boligbyggeri, og er et populært hænge-ud sted for byens unge somaliere.
Salonens ejer Qasim er selv fra Somalia, og han sørger for at de unge i Vollsmose har stil. Hos Qs Barbershop kan du få en Usher, en Flat Top, en Houseparty eller en Will Smith med low fade i siden. Du kan også få råd om de store spørgsmål i livet såsom kærlighed, parforhold eller uddannelse. Er der brug for det, hjælper Qasim også med danskprøven imens han trimmer og styler. For uanset om du er flygtning, kriminel eller stræber, skal frisuren være knivskarp. Og langt de fleste kunder forlader da også salonen med fornyet mod på dagens gøremål og livet i sig selv.

Entré: Gratis billetter

Sted

Horsens Bibliotek

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS

55.8651, 9.84656

Vis vej

Tid

28. oktober 2019
kl. 16.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut