Gem til din tur
Starttidspunkt 10. oktober 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Insekter er fremtidens proteinkilde. De skal være en del af vores fødevarer, fordi de er miljø- og klimavenlige, sunde, og smager godt.
ENORM arbejder med at udvikle og producere fødevarer med insekter. Hør om insekters fordele som animalsk proteinkilde. Den gode historie skal fortælles, så vi kan nedbryde den kulturelle barriere mod at se dem som en del af vores fødevarer. På sigt skal insekter indgå som en ingrediens til produktion af fødevarer. Visionen er at substituere store dele af de mere miljøskadelige proteinkilder fra fx. rødt kød med proteiner fra insekter. Der vil være smagsprøver.

Arr. i samarbejde med DOF Brædstrup Aftenskole.

Entré: 80 kr

Sted

Brædstrup Bibliotek

Niels Wongesvej 8, 8740 Brædstrup

GPS

55.9744, 9.61022

Vis vej

Tid

10. oktober 2019
kl. 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut