Gem til senere
Starttidspunkt 10. oktober 2019
20:00
Sluttidspunkt 10. oktober 2019
22:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

I det nye show, Gammel vin på nye tasker, vil der være fuldt spark på sjove sketcher, lækre sange samt flotte og vilde kostumer. Med 10 års kvindekomik i bagagen er de fire City Singler klar til igen at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle de skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter fortalt med lige dele kærlighed og selvironi. City Singler består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing. Arrangør: Agenzy

Sted

Teatertorvet 1, 8700 Horsens

GPS: 55.8631, 9.8478

Priser og billetter
Information
@ Horsens Ny Teater
Vis vej
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut