Gem til din tur
Starttidspunkt 9. oktober 2019
13:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Arrangementet er gratis at deltage i efter betalt entré og påbegyndes ved museets skranke. Lad os tale om hvad vi ser henvender sig til alle der har lyst til at blive klogere på samtidskunsten og museets aktuelle udstillinger.
I en VTS samtale er det beskueren, der er på banen. Der er ingen forkerte svar og observationer – facilitatoren forholder sig neutral, og fungerer som en ordstyrer, der parafraserer og samler op på det, der bliver sagt. Det er et trygt rum, hvor man ikke kan sige noget forkert. Her bliver man hørt og anerkendt. Henvender sig til alle aldre.

Entré: Gratis efter betalt entré (børn og unge op til 18 år er gratis.)

Sted

Horsens Kunstmuseum

Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

GPS

55.8643, 9.86025

Vis vej

Tid

9. oktober 2019
kl. 13

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut