Gem til din tur
Starttidspunkt 7. oktober 2019
16:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Som efternavnet antyder har denne foredragsholder blåt blod i årerne.
Elisabeth Ahlefeldt-Laurvigs fars familie er fra Eriksholm ved Holbæk, mens moderens familie er fra Steensgaard på Langeland Begge forældre var adelige. Elisabeth havde et nært forhold til sine bedsteforældre på Eriksholm, og i ferierne især besøgte hun sine bedsteforældre på Langeland. Elisabeth Ahlefeldt-Laurvig flyttede til København, da hun var 14. Efter studentereksamen studerede hun i England og USA og har senere arbejdet i forlagsbranchen som bl.a. litterær agent. I dag er hun PA for Jussi Adler-Olsen – med andre ord forfatterens højre hånd. Elisabeth Ahlefeldt-Laurvig sidder i bestyrelsen for Dansk Adels Forening. Kom og hør hende fortælle røverhistorier – adelige røverhistorier. Det bliver ikke kedeligt!

Entré: 30 kr

Sted

Horsens Bibliotek

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS

55.8651, 9.84656

Vis vej

Tid

7. oktober 2019
kl. 16.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut