Gem til din tur
Starttidspunkt 1. oktober 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden.
Men alligevel er det ikke helt naturligt for alle at spise insekter. To milliarder mennesker spiser insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og kan produceres bæredygtigt? Insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK vil fortælle hvordan du kan komme i gang med at lave mad med insekter, og hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød. Mad med insekter er under stor udvikling, og Charlotte Bay ønsker at invitere alle med til at udvikle fremtidens bæredygtige madlavning.

Entré: 50 kr

Sted

Hovedgård Bibliotek

Stationsvej 4, 8732 Hovedgård

GPS

55.9459, 9.96215

Vis vej

Tid

1. oktober 2019
kl. 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut