Gem til din tur
Starttidspunkt 24. september 2019
10:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Man tænker godt, når man bevæger sig! Horsens Bibliotek introducerer derfor formatet Gå-en-bog, hvor vi sammen taler om en god bog, mens vi går en tur. Der vil både være introduktion til teksten samt oplæsning af kortere passager fra bogen, så du behøver.
Denne formiddag skal vi snakke om Per Pettersons roman Ud og stjæle heste som for nylig er blevet filmatiseret og får premiere i biografer landet over i løbet af efteråret. Vi mødes kl. 10 ved Solen på Planetstien, Høegh Guldbergs Gade, og vi slutter samme sted.

OBS: Mødested Planetstien.

Entré: Gratis billetter

Sted

Horsens Bibliotek

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS

55.8651, 9.84656

Vis vej

Tid

24. september 2019
kl. 10

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut