Gem til din tur
Starttidspunkt 22. september 2019
10:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

En verden af køn. Moderne dans. Aldersgruppe: Fra 14 år. Varighed: 40 min uden pause.
Med alt fra knivskarp præcision, hæsblæsende løssluppenhed og rørende ømhed vil danseforestillingen `NO SEX – en verden af køn pirre, underholde og skabe refleksion. Sammen med publikum vil dansenere i denne forestilling udforske og udfordre betydningen og sandfærdigheden af de mange definitioner, man som individ pålægges. I et klinisk hvidt rum tager 4 danser afsæt i bl.a. mode og spektakulære kostumer, lader sig observere og nærstudere alt imens de forfører, fornøjer og forundrer publikum. En bramfri forestilling der kommer helt tæt på publikum med plads til både humor, rædderlighed og skønhed i både dansen såvel som i musikken

Medvirkende: Black Box Dance Comnpany

Kostumedesigner: Åsa Gjersted
Lysdesigner: Eirik Lie Hegre
Instruktørassistent: David Price.

Sted

Kulturstationen

Skolegade 7-9, 8700 Horsens

GPS

55.863, 9.85143

Vis vej

Tid

22. september 2019
kl. 10.30 & 12.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut