Gem til din tur
Starttidspunkt 22. september 2019
10:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Teater for børn. Aldersgruppe: 6-9 år. Varighed: 45 min uden pause.
Ingen har nogensinde set ham før, og det er umuligt at sige, hvor gammel han er, eller hvor han kommer fra. Men man kan se, at han er historiefortæller. Nu står han her og fortæller, at han hedder Caspartin, og sammen med sin hjælper er han på en vigtig rejse. Mange historier er forsvundet, og derfor er de draget ud sammen for med børns hjælp at samle alle historier i verden.

Sammen med to skuespillere træder børnene ind i et eventyrligt univers, hvor historier kan plukkes ud af den usynlige luft. Et univers hvor historier fortælles for at blive givet videre til andre, der igen med deres stemmer kan give dem videre. Et univers hvor den store fortælling om fællesskab vokser ud af de små

Medvirkende: Sandra Yi Sencindiver, Jacob Teglgaard, Marie Louise von Bülow

Instruktør: Rolf Hansen
Dramaturg: Sosha Teperowska.

Sted

Ceres Centret

Nørretorv 1-3, 8700 Horsens

GPS

55.868, 9.84423

Vis vej

Tid

22. september 2019
kl. 10 & 12

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut