Gem til din tur
Starttidspunkt 22. september 2019
10:30
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

To burhøns oplever friheden for første gang. Teater for børn. Aldersgruppe: Fra 4 år. Varighed: 35 min uden pause.
De to burhøns, storesøster Hilda og lillesøster Gump, lever side om side sammenklemt i et bur, indtil de en dag opdager verdenen uden for buret. Hilda er rap og kvik – Gump er lidt tung, men også modig. Sammen oplever de nu et eventyr med op- og nedture i flyvekunstens udfordringer og forbløffelse og stolthed over deres, nu, fritgående æg. Har de to høns mon stadig brug for hinanden på den anden side af buret?
CHICKS er en ordløs klovneforestilling, fortalt gennem kropssprog, gavmild mimik og finurlige gags. Den behandler universelle temaer som frihed og fangenskab, frygten for det ukendte, om at føle sig malplaceret og kampen for anerkendelse. Alle kan grine med på tværs af alder og sprog

Medvirkende: Camilla Maike Juul Jensen, Ida Kenskov

Idé: Thomas Malling
Konsulent: Louise Skaaning
Konsulent: Liv Øster Müller Bendtsen.

Sted

Teatertorvet

Teatertorvet 1, 8700 Horsens

GPS

55.8631, 9.8478

Vis vej

Tid

22. september 2019
kl. 10.30 & 12

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut