Gem til din tur
Starttidspunkt 20. september 2019
16:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Teater for børn. Aldersgruppe: 10-16 år. Varighed: 60 min uden pause.
TANGO – en eventyrlig fortælling om en dansk udvandres utrolige skæbne
En mand prøver at få brikkerne i sin familiehistorie til at falde på plads. Hvem var hans oldefar? Hvorfor talte familien aldrig om ham? Og hvad skete der egentlig med ham, da han forsvandt i Argentina?

Tango er historien om en mand, der da han rydder op på sin farmors loft finder frem til familiens dybeste hemmelighed og ud af hvorfor man aldrig danser i hans familie. Det er historien om at vælge sig selv og følge sin passion. En musikalsk fortælling om at turde være sig selv, fortalt af en argentinsk tangoguitarist og en dansk skuespiller, om en oldefar som man nok kunne lære noget af. Hvis man tør!

Medvirkende: Lars Dammark, Alejandro Sancho

Instruktør: Asta Kamma August
Scenograf: Carsten Wittrock.

Sted

Horsens Kommune

Rådhuset, Rådhustorvet 4, 8700 Horsens

GPS

55.8602, 9.84869

Vis vej

Tid

20. september 2019
kl. 16 & 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut