Gem til din tur
Starttidspunkt 20. september 2019
15:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Kropsteater. Aldersgruppe: Fra 5 år. Varighed: 60 min uden pause.
I begyndelsen af forestillingen rulles et stort lærred ud på gulvet, og så begynder Mimbo Jimbo at arbejde. Som publikum får vi del i elefantens tanker og kvaler og vi oplever situationer mellem Mimbo Jimbo og hans venner. Og så må børnene op og være med for at få værket til at lykkes. Der skydes med tennisbolde dyppet i maling, og rulles med hele kroppen (iført malerdragter) hen over maleriet.
Det er en historie om uhæmmet kreativitet, vildskab og undersøgelse. Om total indlevelse, at lade sig rive med, fokusere, splatte og fejle. Og om tilfældets magi. Nok er det elefanten som er den store auteur, men alle er med. Formatet er legende, let og med stor uhøjtidelig kærlighed til kunsten

Medvirkende: Erik Pold, Helene Kvint, Daniel Norback

Instruktør: Erik Pold
Instruktør: Adelaide Bentzon
Scenograf: Lisbeth Burian.

Sted

Horsens Amatør Teater (HOAT)

Allégade 16B, 8700 Horsens

GPS

55.8657, 9.84445

Vis vej

Tid

20. september 2019
kl. 15 & 19.30

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut