Gem til din tur
Starttidspunkt 20. september 2019
17:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Gadeteater. Aldersgruppe: Fra 6 år. Varighed: 60 min uden pause.
To venner mødes på en bænk. En tredje mand kommer til. Må han være med? Nej, det må han ikke! De to venner har nok i sig selv. Den tredje mand giver ikke op og vender tilbage med forskellige tilbud og i diverse forklædninger. .. Han indser, at han ikke kan blive en del af fællesskabet – og beslutter sig derfor til at sætte splid mellem vennerne.

Forestillingen er en nyfortolkning af en af Dansk Rakkerpaks største succeser, der i starten af årtusindet turnerede Danmark tyndt og som har spillet på internationale festivaller i Tyskland, Sverige, Tyrkiet, Iran og Burkino Faso. .. Lus i Skindpelsen er uden handlingsbærende dialog og fyldt med komik, slapstick, poesi og stof til eftertanke

Medvirkende: Niels Grønne, Søren Møller Pedersen, Niels Peter Kløft, Niels Peter Kløft

Instruktør: Jacques S. Mathiesen
Scenograf: Christian Q. Clausen
Kostumedesigner: Nadjaviga Vela Eviayea Jensen.

Sted

Teatertorvet

Teatertorvet 1, 8700 Horsens

GPS

55.8631, 9.8478

Vis vej

Tid

20. september 2019
kl. 17

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut