Gem til din tur
Starttidspunkt 18. september 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Fake news, troldehære, incels, filterbobler.
Internettet har ændret, hvad vi taler om, og hvordan vi taler om tingene, og det er måske ikke helt gået op for os, hvor meget det betyder. Det bliver sværere og sværere at vide, hvad man kan stole på, når både nyheder, billeder og videoer bliver falske. Bibliotekar Janus Andersen giver en introduktion til nogle af de udfordringer, nettet stiller os overfor – så du måske kan genkende de udfordringer, det vil stille dig overfor i morgen.

I samarbejde med Folkeuniversitetet.

Gratis billetter.

Entré: Gratis billetter

Sted

Horsens Bibliotek

Tobaksgården 12, 8700 Horsens

GPS

55.8651, 9.84656

Vis vej

Tid

18. september 2019
kl. 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut