Gem til din tur
Starttidspunkt 18. september 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Gitte Lyche og Hans Lund fortæller om deres rygsækrejse til Latinamerika.
En rejseform der giver stor frihed og mulighed for mange og impulsive oplevelser, men også udfordringer. De fortæller via billeder og video om deres rejse til Costa Rica med et af verdens bedste dyre- og naturreservater, hvor de bl.a boede i et junglehus. Vi hører også om en næsten lige så flot naturoplevelse i Guatemala, som er knap så turistet, økonomisk mere tilbagestående og fortsat påvirket af borgerkrigen, som sluttede for mindre end 20 år siden.

Entré: Gratis billetter

Sted

Østbirk Bibliotek

Peder Skrams Plads 3, 8752 Østbirk

GPS

55.9676, 9.7502

Vis vej

Tid

18. september 2019
kl. 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut