Gem til din tur
Starttidspunkt 9. september 2019
19:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Få en unik førstehåndsberetning fra en ellers lukket verden.
Som den første danske forfatter har Jesper Grønkjær lavet interviews med nordkoreanske afhoppere. De fortæller om menneskehandel, drab, tortur – og det samfund som Jesper blev nægtet at se. Jesper Grønkjær fortæller rystende beretninger fra dem, som har siddet i politiske fangelejre, om afhoppernes flugt igennem Kina, Thailand, Cambodja og Sydkorea. Er vi på randen af en krig med Nordkorea, er det spil for galleriet – eller er det os, der ikke vil forstå deres måde at se verden på? Bidrager vi i virkeligheden til at holde den nordkoreanske befolkning isoleret fra omverden? I medierne udtaler en lang række eksperter sig på området. Men kun få af disse har selv været i Nordkorea. Det har Jesper Grønkjær.

I samarb. med DOF Brædstrup Aftenskole.

Entré: 80 kr

Sted

Brædstrup Bibliotek

Niels Wongesvej 8, 8740 Brædstrup

GPS

55.9744, 9.61022

Vis vej

Tid

9. september 2019
kl. 19

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut