Gem til din tur
Starttidspunkt 8. september 2019
13:00
I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut

Få en unik sommeroplevelse, når Horsens Kunstmuseum slår dørene op til en eftermiddag i kreativitetens tegn.
Drømmer du om at lukke kunsten og kreativiteten ind i dit liv? Eller at genfinde dit kreative jeg? Denne dag tager dig med på en rejse, hvor du kommer til at udforske din kreativitet på en mindful måde.

Vi byder velkommen til Lærke Egefjord, der med en baggrund som læge, hjerneforsker, mindfulnessinstruktør og udøvende billedkunstner vil give dig et indblik, hvordan kunst og kreativitet kan dæmpe symptomer på eksempelvis stress, angst, depression og demens og åbne for et liv i harmoni og balance.

Samtidig bliver du klogere på, hvorfor vi ofte anser kreativteten som noget, der forbeholdt nogle særligt udvalgte, og på hvordan du selv skaber de optimale rammer for at opleve den boble af flow og livsglæde, en kreativ stund kan give dig.
Dagen byder efterfølgende på en mindfulness-meditation med udgangspunkt i farvernes forunderilge verden som forberedelse på forskellige guidede kreative øvelser. Her får du mulighed for at få styrket dit kreative selvværd og redskaber til at leve et aktivt kreativt liv. For ALLE er kreative. Men nogle gange er det en kunst at finde vejen dertil.

PRAKTISKE INFORMATIONER:
Søndag den 8. september kl. 13-16 på Horsens Kunstmuseum. Pris 250 kr. inkl. kaffe og vand, frugt og chokolade. Begrænset antal pladser. Horsens Kunstmuseum står for alt materialet til workshoppen, så mød blot op som du er.

Entré: Pris 250 kr.

Sted

Horsens Kunstmuseum

Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

GPS

55.8643, 9.86025

Vis vej

Tid

8. september 2019
kl. 13

I samarbejde med KultuNaut Leveres i samarbejde med Kultunaut